Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

Biztonságuk és pihenésük zavartalansága érdekében néhány információval szeretnénk szolgálni:

Szállodánk kiemelten törekszik a járványügyi helyzetben is a korábbi minőséget biztosítani, ehhez kérjük kedves vendégeink együttműködését. Amennyiben nem érzik egészségesnek magukat, kérjük, szolgáltatásainkat ne vegyék igénybe, foglalásukat örömmel módosítjuk egy másik időpontra (lemondási feltételek figyelembevétele mellett).

A szállodába belépést követően kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket! Érkezésüket, utazásukat próbáljuk a lehető leggördülékenyebbé tenni, ennek ellenére előfordulhat, hogy várakozniuk kell a be- és kijelentkezés során. Fokozottan fertőtlenítjük a vendégeink által gyakran érintett felületeket, mint például kilincseket, gombokat, liftek nyomógombjait és kezelőpaneljeit. Egészségük megőrzése érdekében szállodánk légtechnikája UV C fertőtlenítő, csírátlanító berendezéssel üzemel.

Szobáikat alapos takarítás és szellőztetés után adjuk át Önöknek, és az itt tartózkodás során csak vendégeink lépnek be oda. Ennek megfelelően napi takarítást is csak külön kérésre végzünk, igényüket a „Takarítást kérek” tábla kihelyezésével, vagy a recepción tudják jelezni. Kulcskártyáját minden esetben fertőtlenítjük.

Javasoljuk a gyakori, alapos kézmosást, a közösségi mosdóinkban ezért fertőtlenítős habszappannal töltöttük fel adagolóinkat.

Hisszük, hogy a fenti szabályok a vendégeink és dolgozóink biztonságát szolgálják, így azok betartását ellenőrizzük.

Amennyiben kérdésük, kérésük lenne, forduljanak kollégáinkhoz bizalommal!

Az Abacus csapata