{:hu}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:en}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:de}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}

Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 194/2021. Korm. rendelet értelmében szabadidős céllal érkező vendég kizárólag védettségi igazolvánnyal veheti igénybe szolgáltatásainkat.
A védettségi igazolványt és annak érvényességét érkezéskor ellenőrizzük, érvénytelen, vagy fel nem mutatott igazolvány esetén a szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni, és a befizetett előleget a lemondási feltételeinkkel összhangban kötbérként számítjuk fel!
A védettségi igazolványon feltüntetett érvényes személyi okmány megléte és felmutatása a védettségi igazolvány elfogadásához szükséges.
Az üzleti céllal érkező és a külsős vendégeinket tájékoztatjuk, hogy a 194/2021. Korm. rendelet értelmében a Wellness részlegünket kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával vehetik igénybe.

Biztonságuk és pihenésük zavartalansága érdekében néhány információval szeretnénk szolgálni:

Szállodánk kiemelten törekszik a járványügyi helyzetben is a korábbi minőséget biztosítani, ehhez kérjük kedves vendégeink együttműködését. Amennyiben nem érzik egészségesnek magukat, kérjük, szolgáltatásainkat ne vegyék igénybe, foglalásukat örömmel módosítjuk egy másik időpontra (lemondási feltételek figyelembevétele mellett).

Szíveskedjenek arcot eltakaró maszkot, illetve papucsot magukkal hozni az üdüléshez. Amennyiben bármelyik otthon marad, térítés ellenében tudunk biztosítani.

A szállodába belépést követően kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket! Érkezésüket, utazásukat próbáljuk a lehető leggördülékenyebbé tenni, ennek ellenére előfordulhat, hogy várakozniuk kell a be- és kijelentkezés során. Kérjük, hogy a többi vendégtől szíveskedjenek 2 méter távolságot tartani, a bejelentőlapokat pedig a lobbyban legyenek szívesek kitölteni a recepciós pult helyett. A vendégliftek mellett javasoljuk a folyosók végén található lépcsőházak használatát is. Fokozottan fertőtlenítjük a vendégeink által gyakran érintett felületeket, mint például kilincseket, gombokat, liftek nyomógombjait és kezelőpaneljeit.

Szobáikat alapos takarítás és szellőztetés után adjuk át Önöknek, és az itt tartózkodás során csak vendégeink lépnek be oda. Ennek megfelelően napi takarítást is csak külön kérésre végzünk, igényüket a „Takarítást kérek” tábla kihelyezésével, vagy a recepción tudják jelezni. Kulcskártyáját minden esetben fertőtlenítjük.

Javasoljuk a gyakori, alapos kézmosást, a közösségi mosdóinkban ezért fertőtlenítős habszappannal töltöttük fel adagolóinkat.

Hisszük, hogy a fenti szabályok a vendégeink és dolgozóink biztonságát szolgálják, így azok betartását ellenőrizzük.

Amennyiben kérdésük, kérésük lenne, forduljanak kollégáinkhoz bizalommal!

Az Abacus csapata