szállodáról

A négycsillagos szálloda 128 szobával és lakosztályokkal, valamint első osztályú étteremmel rendelkezik, ahol elismert mester-séfünk és csapata várja a vendégeket.

Közép-Magyarország leginnovatívabb konferencia és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel inspiráló légköre, kimagasló rendezvény-kapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi életközösség tere.


Business

A konferenciatermek és szolgáltatások meghatározó eleme az intelligens technológia. 300 négyzetméteres bálterem, mely három részre szekcionálható, valamint hat szekcióterem, és VIP tárgyaló áll a vállalati vendégek rendelkezésére. A rendezvények szakmai megtervezéséért és lebonyolításáért a hotel professzionális rendezvényszervező csapata felel.

Wellness

Az Abacus wellness birodalom kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta, ahol vízi és szauna világ, fitneszterem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skálája várja a vendégeket. Legyen szó egy napos vagy akár több napos kikapcsolódásról SPA és Wellness részlegünk személyre szabott egészség megőrző programokkal várja a vendégeket, melynek célja a mindennapi stressz és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása.