{:hu}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:en}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:de}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}

Szolgáltatásaink

A wellness személyre szabott egészségmegőrző programok összessége, melynek célja a mindennapi stressz és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása, feltöltődése.
Az Abacus wellness birodalom kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta, ahol vízi és szauna világ, fitneszterem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skálája várja a vendégeket.

Vízi világ

Típus

Méret Vízmélység Vízhőmérséklet

Úszómedence

5 x 25 m 1,8 m

26-28°C

Élménymedence

7 x 4 m 0,9 m

32-34°C

Merülő medence a szaunákhoz

1,08 x 1,24 m 1,5 m

14-16°C

Kültéri gyermekmedence 7,9 x 3,4 m 0,55 m

30°C

Szauna világ…

Szauna világunkban finn, infraszauna és tepidárium; merülő medence, valamint pihenőtér nyugágyakkal teszi kellemesebbé Vendégeink nyugodt pihenését és kikapcsolódását. Szaunázás és gőzfürdőzés alkalmával Vendégeinknek egy lepedőt biztosítunk.

Infra Szauna

Száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten, mégis élvezhetjük azokat az előnyöket, melyeket a hagyományos szaunában. Felülmúlhatatlan méregeltávolító, így jó módja a fogyókúrának is, mivel a test a zsírszövetekben tárolja a méreganyagokat.

Hőfok: kb. 50 °C

Páratartalom: 15 % alatti

Befogadóképesség: 4 fő

Ajánlott használati időtartam: 1,5-2 óra

Finn Szauna

A szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, a jó közérzet megteremtésére. A vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet és javítja a vérkeringést, emellett fokozza azt a természetes folyamatot, hogy izzadás során a szervezetből természetes úton méreganyagok távoznak.

Hőfok: max. 80-90 °C

Páratartalom: 15 % alatti

Befogadóképesség: 10-12 fő

Ajánlott használati időtartam: 1,5-2 óra

Romantikus páros szaunázás 60’/120’ – 10.000.- Ft/15.000.- Ft

Lepje meg Párját egy romantikus felfrissüléssel! Szállodánk wellness központja új kényeztetéssel várja kedves Vendégeit. Különleges, gyertyafényes páros szaunázást ajánl gyümölcs és pezsgő kíséretében.

A szaunai bekészítés:

  • gyümölcstál (alma, banán, szőlő)
  • 1 üveg Hungaria Extra Dry pezsgő
  • 2 pihenőágy
  • törölköző
  • szauna lepedő
  • mécses

Bejelentkezés a Vitamin bár recepcióján, a +36-23/532-360-as telefonszámon a 950-es melléken.

Gőzkabin

Ha túl magasnak találja a szaunák hőfokát, gőzkabinunkban 45-60 °C-os hőmérsékleten kedvére relaxálhat a gőzfürdő vizes ködfelhői között. Az alacsonyabb hőmérséklet ellenére a magas páratartalom miatt az izzadás garantált, kondicionálásra és fogyasztás céljára is kitűnő. A meleg levegő nemcsak kellemesen ellazít, hanem megfelelő mennyiségű endorfint, azaz boldogság-hormont szabadít fel a szervezetben, javítja a kondíciót és a fogyni vágyók is tapasztalhatják áldásos hatását.

Hőfok: kb. 45-60 °C

Páratartalom: 80 %

Befogadóképesség: 6 fő

Ajánlott használati időtartam: 1 óra

Szolárium

Szolgáltatáskínálatunk egy 60 coffee csővel ellátott, EU szabványnak megfelelő szoláriummal bővült, hogy időjárástól függetlenül is garantált legyen a tökéletes barnulás. Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk!

Áraink
6 perc (minimum) 700.- Ft
További 3 perces zseton 350.- Ft
10 alkalmas bérlet 3.150.- Ft