Spa

ABACUS wellness birodalom

Az ABACUS wellness birodalom kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta. Fitnesz teremmel, egészséges turmixokkal és különleges masszázsokkal és kezelésekkel várjuk vendégeinket.

Abacus Spa

A wellness részei (a torna, egészséges táplálkozás, úszás, masszázs, stb.) beépülhetnek a hétköznapokba is, ehhez ad jó alapot, iránymutatást egy szállodai kúra.

Masszázsok, kezelések

A szervezet harmonizálása, külső-belső fiatalodás, pozitív életszemlélet, hosszú élet és a kontroll-zónának megfelelő program.

Szaunavilág

Szauna világunkban finn, infraszauna, merülő medence, valamint pihenőtér nyugágyakkal teszi kellemesebbé Vendégeink nyugodt pihenését és kikapcsolódását. Szaunázás és gőzfürdőzés alkalmával Vendégeinknek egy lepedőt biztosítunk.

Panoráma szaunaház és privát jakuzzik

Próbálja ki panoráma szaunaházunkat vagy kapcsolódjon ki kültéri jakuzziaink egyikében! Időpontfoglalásért kérje SPA recepciós kollégáink segítségét.

Egy napos wellness ajánlatunk

Szakadjon ki a szürke hétköznapokból és töltődjön fel különleges egynapos programunk keretében!  Legyen szó aktív vagy passzív pihenésről ez a nap csak Önökről szól! Foglaljon most időpontot és kapcsolódjon ki exkluzív szolgáltatásaink igénybevételével!

Fél napos wellness ajánlatunk

Kényeztesse kedvesét egy felejthetetlen programmal szállodánkban! Töltsön nálunk egy romantikus exkluzív délutánt és zárja a napot egy ínycsiklandó vacsorával.

Abacus Wellness részlegünk a hotel vendégein kívül külsős fürdőzőket is sok szeretettel vár!

Az Abacus SPA 8.00 – 19:30 fogadja külsős vendégeinket. A szálloda magas foglaltság függvényében korlátozhatja további vendégek fogadását.

Telefonszám: +36-23/532-360
E-mail cím: hotel@abacus.hu