{:hu}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:en}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:de}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}

SPA

SPA

Az ABACUS wellness birodalom kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta. Komplett életmódprogramok, vízi és szaunavilág, fitneszterem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skálája várja a vendégeket.

A wellness személyre szabott egészségmegőrző programok összessége, melynek célja a mindennapi stressz és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása, feltöltődése.

A szervezet harmonizálása, külső-belső fiatalodás, pozitív életszemlélet, hosszú élet és a kontroll-zónának megfelelő program: vagyis az adott életkor sajátosságai közül az előnyök erősítése és a hátrányok kiküszöbölése – mindez elérhető cél egy jól összeállított wellness-programmal.

A wellness részei (a torna, egészséges táplálkozás, úszás, masszázs, stb.) beépülhetnek a hétköznapokba is, ehhez ad jó alapot, iránymutatást egy szállodai kúra.

Az ABACUS Hotel életmód- és életvezetési tanácsadója állapotfelmérést végez a jelentkezőkön, majd egyénre szabott programot készít, mely fitness foglalkozásokból, különböző masszázsokból, kezelésekből, szauna programokból és egészséges étrend-javaslatokból tevődik össze.