Kedves Vendégeink!
Az ABACUS Restaurant, Fenyő László executive chef irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.
…
Az Abacus Étterem nyitvatartási ideje:
- Reggeli 7.00-10.00 h
- Ebéd 12.00-15.00 h
- Vacsora 19.00-22.00 h
Külsős vendégeink számára a reggeli ára : 4.990 Ft
Külsős vendégeink SZÉP kártyával való fizetés esetén éttermi fogyasztásukat bármelyik alszámláról kiegyenlíthetik !
Szállodánkban laktóz- illetve gluténmentes ételek minden étkezésnél megtalálhatók és ezeket az étlapon és étel táblákon jelöljük. Szállodánk az egyéb speciális étkezésekre (a meglévő alapanyagokból) külön kérésre készít ételeket, amiért 800 Ft/ fő/ nap díjat számol fel. Kérjük igényüket a foglaláskor előre jelezzék.
A nagyon erős allergiák esetében nem tudunk garanciát vállalni, hogy ételeink nem tartalmaznak nyomokban allergéneket (dió, mogyoró pl), mert az ételek készítése során nem tudjuk az egyes ételkészítési folyamatokat elválasztani.