{:hu}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:en}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}{:de}Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA{:}

Étterem

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy éttermünkben és a Forza bárban a 194/2021. (4.26.) korm. rendelet alapján csak védettségi igazolással (plasztik kártya) van lehetőség fogyasztani a védelmi intézkedések betartása mellett, továbbá teraszunk nyitva áll védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégeink számára is.

Megértésüket köszönjük!

Az Abacus csapata

Az ABACUS Restaurant, Tóth Ferenc executive chef irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.

Az Abacus Étterem nyitvatartási ideje:

  • Reggeli 7.00-10.00 h
  • Ebéd 12.00-15.00 h
  • Vacsora 19.00-22.00 h

Külsős vendégeink SZÉP kártyával való fizetés esetén éttermi fogyasztásukat kizárólag „Vendéglátás” alszámláról egyenlíthetik ki!

Szállodánkban laktóz- illetve gluténmentes ételek minden étkezésnél megtalálhatók és ezeket az étlapon és étel táblákon jelöljük.  Szállodánk az egyéb speciális étkezésekre (a meglévő alapanyagokból) külön kérésre készít ételeket, amiért 800 Ft/ fő/ nap díjat számol fel. Kérjük igényüket a foglaláskor előre jelezzék.

A nagyon erős allergiák esetében nem tudunk garanciát vállalni, hogy ételeink nem tartalmaznak nyomokban allergéneket (dió, mogyoró pl), mert az ételek készítése során nem tudjuk az egyes ételkészítési folyamatokat elválasztani.