Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Kültéri játékok

Paintball

A játék célja általában az ellenfél bázisának elfoglalása. Aki a játék folyamán találatot kap az
(a szabályoktól függően) kiáll, majd a következő játékban ismét beállhat.

A paintballt sokféleképpen lehet játszani, általában a résztvevők számának és a rendelkezésre álló helyszínnek megfelelően alakítjuk a szabályokat. Bármely egyéni elképzelést, amennyiben
az lehetséges – pl.: bajnokság – teljesítünk. A játék folyamán szakszerű játékvezetést biztosítunk.

Jeepezés

A program összeállításánál célul tűztük ki, hogy a résztvevők egy olyan napot töltsenek együtt, melynek során igazán kikapcsolódnak, és tartalmas szórakozás keretében még jobban és esetleg újabb oldalról is megismerik egymást.  Célunk még, hogy a résztvevőkben a közösen szerzett élmények az esemény után még hosszú-hosszú ideig kellemes emlékeket ébresszenek.

A program során a résztvevők különböző kihívásokkal találkoznak, melyek próbára teszik kreativitásukat, együttműködési készségüket, leleményességüket,  ügyességüket, rátermettségüket.
A program garantáltan egy életre szóló élmény marad a résztvevőknek. Egységes külsejű Land Rover Defender terepjáróval, GPS és itiner segítségével egy izgalmas túrára, ahol kizárólag a résztvevők vezetik az autókat.

Mászófal

A mobil mászófalat gyerekek és felnőttek is egyaránt használhatják.
Felépítése a hotelek, szállodák füves területén, parkolóiban vagy közvetlen közelében remek helyszíne lehet kis és nagy csoportok egész napos programjaként.

Íjászat

Különböző erősségűre állított csigás és ősmagyar íjakkal, megfelelően kialakított célokra, külön lőállásokban, szakképzett íjászok segítségével.