Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Kóstolók

„Folyékony kenyér” Belgiumból

Ha nem tudsz ellenállni a világ legjobb hűvös nedűjének és szeretsz különlegességeket kóstolni, akkor örömmel ajánljuk figyelmedbe a méltán híres belga söröket. Kiváló kiegészítője lehet az estének akár csak egy önálló kóstoló erejéig vagy komplett menüsorral párosítva.

Borkóstolás

Töltsön el egy napot az Etyek-Budai Borvidéken! Három pincészetet ajánlunk figyelmébe, ahol méltán híres és különleges borokkal várják Önt.

Etyeki Kúria (Etyek)
Rókusfalvy Pincészet (Etyek)
Nyakas Pincészet (Tök)

 

Pálinkakóstolás

Azoknak, akik a bor helyett inkább a pálinkák íz világában merülnének, azoknak ajánljuk az Etyeki Czímeres Pálinkákat.

 

Sajtkóstolás

A kóstoló során szakértő mutatja be a magyar sajtok legjavát, ez általában 5 (lágy, krém, félkemény, különleges olajban érlelt, borkúrás) különféle sajtból áll, de ettől igény szerint eltérhetünk. A program jól kombinálható pálinka és borkóstolóval, illetve kiegészíthető lekvárral és más házi finomságokkal is. A bemutatóhoz tartózik egy dekoratív installáció is, melynek láttán garantáltan mindenkinek megjön az étvágya.

 

Whisky bár

Whiskybár kialakítása több mint 100! (120) féle, különleges skót malátawhiskyből, amely a hazai fogyasztók számára izgalmas és újdonságszámba menő gasztronómiai élvezettel kecsegtet (számos darab a kínálatból, Magyarországon egyáltalán nem is kapható). A koncepció lényege, hogy minden whiskykészítéséről híres skót régiót bemutatnak – természetesen az őket reprezentáló jellegzetes „single malt”-okon keresztül. Tekintélyes választékot igény szerint – ritka ír-, vagy amerikai whiskeykkel is kiegészítjük.

 

Szivar kóstoló

A whisky bár remek kiegészítője lehet egy kellemes szivarkóstoló vegyes szivarkínálatból, amely
a szivarrajongók és a kezdő szivarozók részére egyaránt vonzó. A szortiment java kézzel sodort, ennek megfelelően Kuba, Dominika, Honduras, és Nicaragua kiemelt dohánytermő helyeiről származik.