Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Csapatépítő játékok kültéren és beltéren

Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége. A hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Ehhez járul hozzá az általunk ajánlott csapatépítő tréning valamennyi koncepciója. A programok profi szakemberek vezetésével zajlanak, szórakoztató formában.
A csapatépítés célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársak alvó
és kihasználatlan képességeit. Erősíti a munkatársi viszonyokat, amely javítja az eredményes csapatmunkát.

Játékkoncepciók:

Világtőzsde

Egy játék, mely olyan, mint az élet: a csapatoknak villámgyors döntéseket kell hozniuk, helyt kell állniuk a világ országainak különböző hagyományos játékainál, minél több játékpénzt kell szerezniük, hogy aztán üzleti érzékükről, rámenősségükről is számot adjanak a tőzsdén! Különleges díszletek, látványos jelmezek és fergeteges színészi alakítások jellemzik a csapatépítő játékot, mely kiválóan alkalmas akár nagyobb létszámú vendégkör esetén is egy teremben, több teremben, indoor és outdoor
verzióban.

Fergeteges Forgatás

Egy káprázatos csapatépítő program a film világából, melynek során minden csapat elkészítheti saját remekművét. Filmes szakembereink segítenek az alapok elsajátításában, a végeredmény pedig garantáltan lenyűgöz majd mindenkit! A forgatás különlegességét jelenti a látványos és professzionális jelmez és kelléktár, melyek segítségével a legfurcsább ötletek is életre kelhetnek.

Domino Day

Építés és izgalom, precíz mozdulatok, és visszafojtott lélegzet – erről szól a Dominó Nap. A látványos játék során a csapatok külön dolgozva megálmodhatják, majd megépíthetik álmaik dominórendszerét, melyeket speciális szerkezetek tesznek még izgalmasabbá. A játék végeztével összekötjük
a dominóasztalokat, így vendégeink egy nagy, közös alkotást csodálhatnak meg a végső katarzis,
a dominólánc felborítása előtt…

CSI Helyszínelők – a különlegesség élménye

Rejtett kódok, nyombiztosítás, ujjlenyomatvétel, biológiai mintavétel, számítógépes elemzések és még számtalan izgalmas küldetés a helyszínelők világából. A különleges játékban az Egyesült Államokból származó professzionális kellékek használata mellett a csapatoknak izgalmas próbatételeken kell helytállni, s megelevenedik a CSI Helyszínelők világa, ahol minden apró rezdülésnek is nagy szerepe van. Izgalom, precizitás, gyanúk, és bizonyosságok, csapat kohézió és bátor együttműködés – különleges kaland az Abacus Hotelben!

Geocaching Herceghalmon

A herceghalmi bűvös erdő számos titkot rejteget… Játékosaink a rejtélyek nyomába eredhetnek, s GPS készülékeikkel felszerelkezve felderíthetik az erdőt, találkozhatnak a bűvös rengeteg furcsa lakóival, geológiai feladatokon vehetnek részt és persze teljesíthetik a különleges kihívásokat is. A gyorsaság fontos szempont, hiszen aki először jár e rejtély végére, az lesz a kaland győztese!

 

Ízparádé gasztroshow

A kulináris élvezetek és a játékos vetélkedés ötvözete, melynek során a csapatok együtt kalandozhatnak a gasztronómia izgalmas útjain. A közös alkotást gasztronómiai játékok teszik felejthetetlenné, s a különleges gasztrokihívások remekül meg is ágyaznak az étel elfogyasztásának. Izgalmas utazás a gasztronómia birodalmába, profi „idegenvezetőkkel”’.

Családi nap az Abacus Rendezvény Központban- mi megszervezzük!

Különleges helyszín, egyedi játék kínálat és programok, csodás zöld terület, egyedülálló labirintus és hangulatos kávézó – nálunk minden egy helyen megtalálható. Környezetvédelmi játékok a család apraja nagyjának, izgalmas olimpiai versenyszámok a Labirintusban, óriás fából készült interaktív játékpark, sokszínű gyermek programok és még számtalan lehetőség egy feledhetetlen családi nap megszervezéséhez.