Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Konferenciatermek

A konferenciatermek és szolgáltatások meghatározó eleme az intelligens technológia. 300 négyzetméteres – 3 részre szekcionálható Milton Keynes terem, négy szekcióterem (Kista, Sophia Antipolis, Kanagawa, Technopolis), VIP tárgyaló (Talentis), világszínvonalú konferenciatechnika és IPTV technológia áll a vállalati vendégek rendelkezésére. A rendezvények szakmai megtervezéséért és lebonyolításáért a hotel professzionális rendezvényszervező csapata felel.

Háttér információ az Abacus konferencia teremnévadó Szilícium-völgyekről

Milton Keynes:

Milton Keynes Nagy-Britannia legkedveltebb új városa, mely folyamatos népességnövekedésével és magas foglalkoztatottságával az angol városok üzleti környezetet vizsgáló listáján egyik legelőkelőbb helyezkedést érte el.

Kista:

Kista Science City környéke néhány évtized alatt Stockholm, sőt, egész Svédország IT központjává vált. Nagyjából tízezer kisebb-nagyobb cég helyezkedik el az iroda negyedben, ahova munkaügyben rengeteg magyar látogat el.

Sophia Antipolis:

Sophia Antipolis az Alpok lábánál a tenger partján helyezkedik el. Két olyan kutatási irányt helyeztek ide, ami minden bizonnyal a jövő évszázad meghatározója lesz: Új energiaforrások után kutatnak, illetve s itt folynak még a modern biológiai kutatások is.

Kanagawa:

Kanagawa Tokiótól 50 km-re található zöld város, mely a már máshol is alkalmazott zöld megoldásokat kínál, pl. villanytöltő állomások, napelemek, tiszta energia.

Technopolis:

Technopolis egyszerre a technológiai park, és a regionális polarizáció funkcióinak kiemelt városa, amely ugyanabban az időben és helyen képes az innovációra, illetve alkalmas a regionális fejlődésre.

Talentis:

Herceghalmon található Talentis Business Park, egy olyan elővárosi innovációs tudásközpont, mely professzionális cégközpontot biztosít a beköltöző vállalatok számára. Olyan környezettudatos műszaki megoldásokat alkalmaztak, mint napkollektor, zöldtető, illetve talajban elhelyezett földszondák.