Aktuális ajánlataink

Húsvéti Wellness Hétvége

Részletek

Tavaszi Wellness Csomagok

Részletek

Szerelmesek Hétvégéje Csomag

Részletek

Szállodánk

Az Abacus Hotel 117 standard és superior szobával, 10 emelt szintű lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal rendelkezik, melyekben összesen 280 férőhelyet kínál. A szobák belső kialakítását a konstruktivizmus és a stílusos, művészettel egybekomponált minimál design inspirálta, ahogy a Hotel közösségi helyiségeit is.


Szolgáltatásaink

Konferenciatermek

A konferenciatermek és szolgáltatások meghatározó eleme az intelligens technológia. 300 m23 részre szekcionálható Milton Keynes terem, négy szekcióterem (Kista, Sophia Antipolis, Kanagawa, Technopolis), VIP tárgyaló (Talentis), világszínvonalú konferenciatechnika és IPTV technológia áll a vállalati vendégek rendelkezésére. A rendezvények szakmai megtervezéséért és lebonyolításáért a hotel professzionális rendezvényszervező csapata felel.

Tovább

Spa és Wellness

A wellness személyre szabott egészségmegőrző programok összessége, melynek célja a mindennapi stressz és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása, feltöltődése.
Az Abacus wellness birodalom kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta, ahol vízi és szauna világ, fitneszterem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skálája várja a vendégeket.

Tovább

Étterem

Az ABACUS Restaurant, Tóth Ferenc executive chef irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.

Tovább

Sunday Brunch

Szeretettel várjuk Önöket vasárnapi Sunday Brunch programunkra!

A családi büféebéden való részvétel ára mindössze 6.490 Ft/fő, 12-15 óra között.
Családjával érkező gyermekek részére 5 éves kor alatt a fogyasztás díjmentes, 5-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk az ebéd árából.

Különleges akciónk keretében Sunday Brunch programunkon való részvétel mellé 50% kedvezményt biztosítunk wellness részlegünkbe szóló napi belépő árából!

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre

így mindig időben értesülhet aktuális ajánlatainkról