Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Megközelíthetőség

A szálloda Budapesttől mintegy 20 percnyi autóútra található, mely legkönnyebben az M1-es autópályán közelíthető meg. Az autópályáról a 26-os kilométernél kell lekanyarodni, majd tábla jelzi a szállodához vezető 2 perces utat.

A szálloda vonattal is megközelíthető, a Déli pályaudvarról és a Kelenföldi pályaudvarról óránként indulnak személyvonatok (S10-es és S12-es jelzésű személyvonatok) Tatabánya és Győr irányába, melyek Herceghalmot érintve közlekednek.
A vonatállomásról 15 percnyi sétával érhető el a szálloda, de igény esetén transzfert is biztosítunk Vendégeink részére.

{:}{:en}

The Hotel lays about a 20 minutes drive from Budapest, the most convinient way on road M1. Take the exit at the 26th km and a sign will help finding the way towards the Hotel.

A szálloda vonattal is megközelíthető, a Déli pályaudvarról és a Kelenföldi pályaudvarról óránként indulnak személyvonatok Tatabánya és Győr irányába, melyek Herceghalmot érintve közlekednek.
A vonatállomásról 15 percnyi sétával érhető el a szálloda, de igény esetén transzfert is biztosítunk Vendégeink részére.

{:}