Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

2021. március 1. és 2021. április 19. között szállodánk kizárólag üzleti csoportokat (minimum 3 szoba és félpanziós ellátás igénybevétele szükséges) fogad.

Szabadidős célú vendégeket a kormányrendelet értelmében nem fogadunk.

Továbbá wellness részlegünk zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Az Abacus csapata

2021. március 19.

Kedves Vendégeink!

2020. december 1. és 2021. január 31. között szállodánk, éttermünk és wellness részlegünk nem fogad vendégeket.

Megértésüket köszönjük!

Az Abacus csapata

2020.11.27.

Kedves Vendégünk!

Biztonságuk és pihenésük zavartalansága érdekében néhány információval szeretnénk szolgálni:

Szállodánk kiemelten törekszik a járványügyi helyzetben is a korábbi minőséget biztosítani, ehhez kérjük kedves vendégeink együttműködését. Amennyiben nem érzik egészségesnek magukat, kérjük, szolgáltatásainkat ne vegyék igénybe, foglalásukat örömmel módosítjuk egy másik időpontra (lemondási feltételek figyelembevétele mellett).

Munkatársaink a szálloda egész területén maszkot viselnek. Szíveskedjenek arcot eltakaró maszkot, illetve papucsot magukkal hozni az üdüléshez. Amennyiben bármelyik otthon marad, térítés ellenében tudunk biztosítani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy szállodánk közös helyiségeiben kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése! A szállodába belépést követően kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket! Érkezésüket, utazásukat próbáljuk a lehető leggördülékenyebbé tenni, ennek ellenére előfordulhat, hogy várakozniuk kell a be- és kijelentkezés során. Kérjük, hogy a többi vendégtől szíveskedjenek 2 méter távolságot tartani, a bejelentőlapokat pedig a lobbyban legyenek szívesek kitölteni a recepciós pult helyett. A vendégliftek mellett javasoljuk a folyosók végén található lépcsőházak használatát is. Fokozottan fertőtlenítjük a vendégeink által gyakran érintett felületeket, mint például kilincseket, gombokat, liftek nyomógombjait és kezelőpaneljeit.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányrendeletben foglaltak szerint vendéglátóhelyeinken (étterem, bár) a maszk viselése kötelező, ez alól csak az asztalnál történő fogyasztás ideje kivétel! Ennek megfelelően a vendéglátóhelyre történő belépéskor és a büféasztal körül is kérjük az orrot és a szájat eltakaró maszk viselését! A rendeletben foglaltakat kollégáink ellenőrzik, be nem tartása esetén az üzemeltető köteles a vendég kiszolgálását megtagadni. Ebben az esetben nincs se visszatérítési, se kártérítési kötelezettsége a szállodának! Étkezéseiket svédasztalos rendszerben biztosítjuk Önöknek. Kérjük, hogy az étterembe történő belépést megelőzően használják az étterem előtt kihelyezett kézfertőtlenítőt! A büféasztal körül tartsák a megfelelő távolságot a többi vendégtől és legyenek türelemmel! Az ételek szedéséhez egyszer használatos fóliakesztyűt biztosítunk.

Wellness részlegünk és fitness termünk a 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet értelmében nem üzemel.

Szobáikat alapos takarítás és szellőztetés után adjuk át Önöknek, és az itt tartózkodás során csak vendégeink lépnek be oda. Ennek megfelelően napi takarítást is csak külön kérésre végzünk, igényüket a „Takarítást kérek” tábla kihelyezésével, vagy a recepción tudják jelezni. Kulcskártyáját minden esetben fertőtlenítjük.

Javasoljuk a gyakori, alapos kézmosást, a közösségi mosdóinkban ezért fertőtlenítős habszappannal töltöttük fel adagolóinkat.

Hisszük, hogy a fenti szabályok a vendégeink és dolgozóink biztonságát szolgálják, így azok betartását ellenőrizzük.

Amennyiben kérdésük, kérésük lenne, forduljanak kollégáinkhoz bizalommal!

Az Abacus csapata