Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Szolgáltatásaink

A wellness személyre szabott egészségmegőrző programok összessége, melynek célja a mindennapi stressz és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása, feltöltődése.
Az Abacus wellness birodalom kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta, ahol vízi és szauna világ, fitneszterem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skálája várja a vendégeket.

Vízi világ

Típus

Méret Vízmélység Vízhőmérséklet

Úszómedence

5 x 25 m 1,8 m

26-28°C

Élménymedence

7 x 4 m 0,9 m

32-34°C

Merülő medence a szaunákhoz

1,08 x 1,24 m 1,5 m

14-16°C

Kültéri gyermekmedence 7,9 x 3,4 m 0,55 m

30°C

Szauna világ…

Szauna világunkban finn, infraszauna és tepidárium; merülő medence, valamint pihenőtér nyugágyakkal teszi kellemesebbé Vendégeink nyugodt pihenését és kikapcsolódását. Szaunázás és gőzfürdőzés alkalmával Vendégeinknek egy lepedőt biztosítunk.

Infra Szauna

Száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten, mégis élvezhetjük azokat az előnyöket, melyeket a hagyományos szaunában. Felülmúlhatatlan méregeltávolító, így jó módja a fogyókúrának is, mivel a test a zsírszövetekben tárolja a méreganyagokat.

Hőfok: kb. 50 °C

Páratartalom: 15 % alatti

Befogadóképesség: 4 fő

Ajánlott használati időtartam: 1,5-2 óra

Finn Szauna

A szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, a jó közérzet megteremtésére. A vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet és javítja a vérkeringést, emellett fokozza azt a természetes folyamatot, hogy izzadás során a szervezetből természetes úton méreganyagok távoznak.

Hőfok: max. 80-90 °C

Páratartalom: 15 % alatti

Befogadóképesség: 10-12 fő

Ajánlott használati időtartam: 1,5-2 óra

Romantikus páros szaunázás 60’/120’ – 10.000.- Ft/15.000.- Ft

Lepje meg Párját egy romantikus felfrissüléssel! Szállodánk wellness központja új kényeztetéssel várja kedves Vendégeit. Különleges, gyertyafényes páros szaunázást ajánl gyümölcs és pezsgő kíséretében.

A szaunai bekészítés:

  • gyümölcstál (alma, banán, szőlő)
  • 1 üveg Hungaria Extra Dry pezsgő
  • 2 pihenőágy
  • törölköző
  • szauna lepedő
  • mécses

Bejelentkezés a Vitamin bár recepcióján, a +36-23/532-360-as telefonszámon a 950-es melléken.

Gőzvilág

Ha túl magasnak találja a szaunák hőfokát, gőzkabinunkban 45-60 °C-os hőmérsékleten kedvére relaxálhat a gőzfürdő vizes ködfelhői között. Az alacsonyabb hőmérséklet ellenére a magas páratartalom miatt az izzadás garantált, kondicionálásra és fogyasztás céljára is kitűnő. A meleg levegő nemcsak kellemesen ellazít, hanem megfelelő mennyiségű endorfint, azaz boldogság-hormont szabadít fel a szervezetben, javítja a kondíciót és a fogyni vágyók is tapasztalhatják áldásos hatását.

Hőfok: kb. 45-60 °C

Páratartalom: 80 %

Befogadóképesség: 6 fő

Ajánlott használati időtartam: 1 óra

Szolárium

Szolgáltatáskínálatunk egy 60 coffee csővel ellátott, EU szabványnak megfelelő szoláriummal bővült, hogy időjárástól függetlenül is garantált legyen a tökéletes barnulás. Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk!

Áraink
6 perc (minimum) 700.- Ft
További 3 perces zseton 350.- Ft
10 alkalmas bérlet 3.150.- Ft

Vibromax

A vibráció feszessé teszi bőrét és megszabadítja a narancsbőrtől. A vibrálás kibillenti testét az egyensúlyából, és ennek visszaállítása érdekében az izmokat összehúzódásra készteti. Percenként 1800-szor húzza össze és ernyeszti el a test izmait. Gyorsabb és egyszerűbb módszert keresve sem találna izmai fejlesztésére. 10 perces edzés egy óra kiadós futással egyenlő.

Áraink
10 perc 490.- Ft
10 alkalom 3.990.- Ft

Electro X-BODY Fitness

Mindig tökéletes alakról álmodott? Most heti 2×20 perc EMS tréninggel, hihetetlenül kedvezményes áron elérheti. Az Electro X-BODY Fitness az egyik legújabb elektromos izom stimulációs technika, mely során azultragyors, mindössze 20 perces edzésidő 2 órányi kőkemény konditermi edzést helyettesít. Az edzés megdolgoztatja az izmok 90 %-át, hatékonyan csökkenti a zsírszöveteket és sokkal intenzívebbé teszi az izomépítést. Az ízületeket egyáltalán nem terheli, rehabilitációs célokra is kiváló.

Minden edzés után ajándékba adunk egy ingyenes belépőt az Abacus Spa-ba, ahol korlátlanul használhatja vízi és szauna világunkat.

Áraink
1 alkalom 4.900.- Ft
10 alkalom* 29.900.- Ft
Ruhabérlés (alkalmanként) 500.- Ft
Ruhabérlés (eladásra) 4.900.- Ft

* 3 hónapig felhasználható, a bérlethez 10% kedvezményt adunk masszázs igénybevétele esetén

Áraink tartalmazzák az edzés előtti magnézium italt és az edzés utáni fehérjeturmixot.
Wellness bérlettel rendelkező kedves Vendégeinknek 15% kedvezményt adunk a kezelések árából.
A szolgáltatás előre egyeztetett időpontban vehető igénybe, SZÉP kártyával fizethető.