Abacus Hotel – Business, Wellness & SPA

Étterem

Az ABACUS Restaurant, Tóth Ferenc executive chef irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.

Az Abacus Étterem nyitvatartási ideje:

  • Reggeli 7.00-10.00 h
  • Ebéd 12.00-15.00
  • Vacsora 19.00-22.00 h

Külsős vendégeink SZÉP kártyával való fizetés esetén éttermi fogyasztásukat kizárólag „Vendéglátás” alszámláról egyenlíthetik ki!

Szállodánkban laktóz- illetve gluténmentes ételek minden étkezésnél megtalálhatók és ezeket az étlapon és étel táblákon jelöljük.  Szállodánk az egyéb speciális étkezésekre (a meglévő alapanyagokból) külön kérésre készít ételeket, amiért 800 Ft/ fő/ nap díjat számol fel. Kérjük igényüket a foglaláskor előre jelezzék.

A nagyon erős allergiák esetében nem tudunk garanciát vállalni, hogy ételeink nem tartalmaznak nyomokban allergéneket (dió, mogyoró pl), mert az ételek készítése során nem tudjuk az egyes ételkészítési folyamatokat elválasztani.